• Släpp loss kraften

  De flesta företag och organisationer har idag en bra IT-plattform, utmaningen är att släppa loss kraften i gjorda investeringar.

  Läs mer
 • Rätt IT-stöd för dina processer

  Vi kan hjälpa dig.

  Läs mer
 • Från idé till verklighet

  Vi kan hjälpa dig att nå din vision och ta din idé till verklighet.

  Läs mer
Kort om Addon IT

Addon IT utvecklar lösningar med fokus på stor verksamhetsnytta. Ofta i form av webbapplikationer och molnlösningar baserade på teknik från i huvudsak Microsoft, så som Office 365 (Sharepoint),
dotnet,  silverlight mm. Våra lösningar utgår oftast från någon standardplattform som Sharepoint, DotNetNuke m fl. Som sedan anpassas och paketeras för att möta de krav vår lösning skall leverera.

Vår styrka är stor förståelse för olika former av verksamheter och mer än 25 års erfarenhet från arbete med olika tekniska lösningar inom IT. Vår målsättning är en kostnadseffektiv lösning med stor verksamhetsnytta.

Teknik och verktyg för utveckling av system inom IT förändras i en snabb takt, samtidigt som nya sätt att använda IT som stöd för verksamheten växer fram.  För att möta dessa utmaningar jobbar vi aktivt med ny kunskap och samverkan med olika specialister för att möta nya och förändrade krav.

Kontaktuppgifter

Addon IT Skaraborg AB

Addon IT utvecklar lösningar med fokus på stor verksamhetsnytta. Ofta i form av webbapplikationer och molnlösningar baserade på teknik från i huvudsak Microsoft, så som Office 365 (Sharepoint), dotnet,  silverlight mm. Våra lösningar utgår oftast från någon standardplattform som Sharepoint, DotNetNuke m fl. Som sedan anpassas och paketeras för att möta de krav vår lösning skall leverera.
Copyright 2018 by DotNetNuke Corporation Privacy Statement Terms Of Use